Βιργινία Τσακνάκη: Το «χρυσό» κορίτσι της Δολίχης

Ο λόγος για την πρωταθλήτρια ελληνορωμαϊκής πάλης Βιργινία Τσακνάκη η οποία συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Σέρρες, όπου συμμετείχαν και αθλητές υψηλού επιπέδου. Για 4ή συνεχόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ήφαιστου Βαθύλακου. Σεμνή και ταπεινή η Βιργινία δουλεύει σκληρά καθημερινά με τον προπονητή της Άγγελο Χατζηνικολάου και το αποτέλεσμα είναι εμφανές τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το μέλλον της ανήκει.

Δηλώσεις Βιργινίας:

«Ήμουν σίγουρη για τη νίκη. Όταν υπάρχει σταθερή, μεθοδική και καθημερινή προπόνηση, τα αποτελέσματα έρχονται με υπομονή και πολλούς κόπους. Συνεχώς βελτιώνεσαι και αποκτάς μια σιγουριά για τον εαυτό σου.
Ανταγωνίζομαι καθημερινά τον εαυτό μου και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Η κάθε προσπάθεια ανταμείβεται και αυτό με κάνει ασταμάτητη για να πετύχω το κάτι παραπάνω.
Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν προσιτοί γιατί πλέον δύσκολα συναντάω πανελλαδικά γυναίκες στην κατηγορία μου, στο επίπεδό μου.
-Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;
«Μου λείπει η εμπειρία και τα αγωνιστικά ματς και έτσι για φέτος επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή μου σε κάποια επιλεγμένα υψηλά διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό.
-Ποιοι σε στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια;
«Μαζί μου παρευρισκόταν ο προπονητής μου Άγγελος Χατζηνικολάου που χάρηκε για την επιτυχία, όπως και συναθλητές μου που η στήριξή τους ήταν φανερή και τους ευχαριστώ. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα ώστε να είμαι πανέτοιμη, για την επόμενη διοργάνωση».

ΠΗΓΗ: dolihi.gr

Add Comment