Φαέθων Μάραθον: Μεγάλος χορηγός το LA Travel – Παράταση εγγραφών

F.O.M: Μεγάλος χορηγός το LA TRAVEL, τελευταία νέα, παράταση εγγραφών

Το τουριστικό γραφείο L.A. TRAVEL είναι και φέτος μεγάλος χορηγός στον 6ο Faethon Olympus Marathon!
Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την εύρεση χορηγών που πραγματικά πιστεύουν και θέλουν να προωθήσουν τον F.O.M, σας ανακοινώνουμε την συνεργασία με το κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο L.A TRAVEL  που πλέον θα αναλάβει να οργανώσει και να υλοποιήσει τις μετακινήσεις των αθλητών. 
To L.A TRAVEL δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 με έδρα την Λάρισα, από το μεράκι και την αγάπη των ιδρυτών του για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Με την πολυετή εμπειρία του πλέον οργανώνει και υλοποιεί ταξίδια σε όλο τον κόσμο για όλες τις ηλικίες !
Το γραφείο αναλαμβάνει νεανικές εκδρομές, ατομικά και επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια συλλόγων ή ομάδων, κρουαζιέρες αλλά και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.
Οι αγαπημένοι μας προορισμοί στο εξωτερικό είναι το Μπάνσκο, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, η Ρώμη, η Βουδαπέστη και η Βαρκελώνη ενώ στην Ελλάδα η Σκιάθος, η Μύκονος, η Πάρος και τα Χανιά.
Επιπλέον, το γραφείο εκδίδει ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο καθώς συνεργάζεται με πάνω από 30 εταιρείες.
Τέλος, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου, www.latravel.gr.

Τελευταία νέα ,παράταση εγγραφών

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον F.O.M 44km 3600+, τον ημιμαραθώνιο Rupicapra 20km 1500+ και τον Faethon trail 13km 500+, οι οποίες έχουν φτάσει τις 230, 110  και 50 αντίστοιχα. Οι αγώνες θα γίνουν: το Σάββατο 8 Ιουλίου ο Faethon Trail και την Κυριακή 9 Ιουλίου οι F.O.M και RUPICAPRA.
Παρατηρώντας την αυξημένη ζήτηση των τελευταίων ημερών, η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON αποφάσισε την παράταση της περιόδου εγγραφών – εγγραφή και πληρωμή-   έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου, τόσο για τον F.O.M 44km. όσο και για τους ημιμαραθώνιο Rupicapra 20km και Faethon Trail 13km.
Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για τη μεταφορά με πούλμαν από την Αθήνα υπάρχουν ακόμα θέσεις , μόλις καλυφθούν θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.faethonolympusmarathon.gr
 
H οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

Add Comment