Βασιλόπιτα συναίνεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ 2017
Του Γιάννη Μουκίδη

Βασιλόπιτα συναίνεσης, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, στην πρώτη συνεδρίαση του 2017.
Αρχικά, ανοίγοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντών. Μπίσμπας και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου ευχήθηκαν στο σώμα για το Νέο Έτος, με υγεία για όλους και για τις οικογένειες τους.
«Θέλω να πιστεύω πως όλοι μας εδώ μέσα, βάζουμε πάνω από όλα το καλό και το συμφέρον των δημοτών μας. Εύχομαι για τη νέα χρονιά, τα μικρά που μας χωρίζουν, να δώσουν τη θέση τους στα μεγάλα, που μπορούν να μας ενώσουν, για καλύτερες ημέρες στον Δήμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου.
Με τη σειρά τους, οι επικεφαλείς των συνδυασμών κ.κ. Γεώργ. Πασχόπουλος(της μείζονος μειοψηφίας), Δημ. Γκουνός, Δημ. Αντωνίου(αντί του απουσιάζοντος κ. Βασ. Βαρνά), Δημ. Αβρανάς(της ελάσσονος μειοψηφίας) ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά: «Σε μια δύσκολη εποχή, όπου η υποδομή και οι βάσεις καθημερινά όλο και δυσκολεύουν, εύχομαι καλύτερες ημέρες στον Δήμο μας και στους δημότες»(Γ. Πασχόπουλος). «Εύχομαι υγεία σε όλους και καλύτερα αποτελέσματα για το Δημοτικό Συμβούλιο»(Δημ. Αντωνίου). «Το 2017 να είναι καλύτερο από το 2016»(Δημ. Γκουνός). «Με αγώνες, για να είναι ελπιδοφόρο το 2017»(Δημ. Αβρανάς).
Στη συνέχεια, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου, από όλους μαζί τους παραπάνω, συμβολική κίνηση που βγάζει μηνύματα συναίνεσης, ενότητας και συνεργασίας για τη χρονιά που ήδη «τρέχει».
Ακολούθησε η διανομή της βασιλόπιτας στους δημοτικούς συμβούλους, στους υπαλλήλους, στους πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και βέβαια στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Το τυχερό φλουρί(με αναμνηστικό δώρο – πλακέτα) έπεσε στον δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάν. Νάνο(της ομάδας του κ. Πασχόπουλου), που – ας σημειωθεί – και πέρυσι τέτοια εποχή είχε κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας!
Και βέβαια, ο κ. Νάνος, που και παλαιότερα επί δημαρχίας Γ. Πασχόπουλου είχε ανάλογη τύχη, παίρνει τον άτυπο τίτλο του…«φλουράρχη»(…αδόκιμος ο όρος) στον Δήμο Ελασσόνας.

Add Comment