Σε λειτουργία το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα

DSC06580 [800x600]

Με παιδικά χαμόγελα μαθητών των δημοτικών σχολείων της Ελασσόνας γέμισε το πρωί ο χώρος του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα, ένας χώρος που επί χρόνια παρέμεινε εντελώς αναξιοποίητος.

Μετά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, ο χώρος καθαρίστηκε και πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις.

Σήμερα σε αγαστή συνεργασία με τις διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων της πόλης καθώς και με την τροχαία Ελασσόνας, οι μικροί μαθητές ήρθαν σε επαφή με τους κανονισμούς του ΚΟΚ και την συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδεικνύουν στους δρόμους.

[wpg_thumb]
Αμέσως μετά την εκδήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα ξεκινάει κανονικά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην πόλη της Ελασσόνας, ένα μέρος που αξίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες είχε προγραμματιστεί εδώ και χρόνια. Σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία της πόλης και την τροχαία της Ελασσόνας ξεκινήσαμε την ενημέρωση των μικρών μαθητών, ευελπιστώντας ότι το επόμενο διάστημα θα τεθούν οι βάσεις για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αυριανών οδηγών. Η χώρα μας πρέπει να σταματήσει να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά σε τροχαία ατυχήματα και πιστεύω πως τέτοιοι χώροι και δράσεις κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση».

Add Comment