Σε συνάντηση χορωδιών στη Νάουσα θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία Ελασσόνας

Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας [800x600]

Η Παιδική Χορωδία Ελασσόνας, ύστερα από ένα χρόνο λειτουργίας και σκληρής δουλειάς με την πλήρως ανανεωμένη ομάδα της, υπό τη διεύθυνση της κ. Ευλαμπίας Ντούλα, έχει την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στην 1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών «Μία πόλη, μία φωνή» στη Νάουσα, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Canto» Νάουσας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Canto» διοργανώνει για πρώτη φορά τη Συνάντηση αυτή με διήμερες εκδηλώσεις στις 21 και 22 Μαΐου, με στόχο τη γνωριμία, την αλληλεπίδραση και τη δημιουργία μουσικών δρόμων ανάμεσα στα παιδιά-χορωδούς διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν (εκτός της βασικής συναυλίας στην οποία θα τραγουδήσουν όλες οι χορωδίες) παρελάσεις στους δρόμους της Νάουσας γεμάτες τραγούδια και διάφορα άλλα δρώμενα.
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα όμορφο πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, με τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών σε χορωδιακή επεξεργασία της κ. Ευλαμπίας Ντούλα. Στο πιάνο συνοδεύει ο Παναγιώτης Μπαλανίκας. Το στίγμα της χορωδίας που θα τη συνοδεύσει στην αποστολή αυτή, είναι ο στίχος «Για να μάθεις μουσική, μια ζωή δεν σου αρκεί» από την ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Add Comment