Ασφαλτοστρώθηκε τμήμα της οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ
Κώστας Αγοραστός: «Και οι άνθρωποι της υπαίθρου έχουν δικαίωμα στην ασφαλή μετακίνηση και επικοινωνία και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι της περιοχής»

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (2) [800x600]

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού Ελασσόνας – Βερδικούσιας από το ύψος της διασταύρωσης με την ε.ο Ελασσόνας – Δεσκάτης μέχρι και τη διασταύρωση της δημοτικής οδού προς Πραιτώρι. Οι εργασίες έγιναν τμηματικά σε συνολικό μήκος περίπου 9 χιλιομέτρων και περιλαμβάνουν την εκ νέου ασφαλτόστρωση περίπου 4,5 χιλιομέτρων και τη διαγράμμιση στο σύνολο της οδού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: « Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα η αιρετή Περιφέρεια με σχέδιο και προγραμματισμό, υλοποιεί και παραδίδει προς χρήση έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που δημιουργούν μόχλευση στην τοπική κοινωνία και οικονομία, στηρίζοντας θέσεις εργασίας. Έχουν δικαίωμα και οι άνθρωποι της υπαίθρου στην ασφαλή μετακίνηση και επικοινωνία και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι της περιοχής οι οποίοι συμβάλλουν στην εθνική οικονομία και κοινωνία».
[wpg_thumb]
Το έργο υλοποιήθηκε από πόρους ΚΑΠ και η επίβλεψη έγινε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας η οποία εκπόνησε και τη μελέτη.

Add Comment