Παραιτήθηκε η δημοτική σύμβουλος κ. Νέλλη Ρέικου – Καφφέ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΕΛΛΗΣ ΚΑΦΦΕ

Παραιτήθηκε από τη θέση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Ελασσόνας η γιατρός – διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Νέλλη Ρέικου – Καφφέ, μέλος της δημοτικής ομάδας του Συνδυασμού «Ολύμπου Πολιτεία».
Με αφορμή την παραίτηση, χαρακτηριστική είναι η δήλωση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Ολύμπου Πολιτεία» στο Δήμο Ελασσόνας – πρώην δημάρχου κ. Γιώργου Πασχόπουλου, για την παραίτηση της κ. Νέλλης Ρέικου – Καφφέ:
«Εκφράζοντας το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας θέλω να εκφράσω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου στην αγαπητή Νέλλη Καφφέ για την πολύχρονη προσφορά της στο Δήμο Ελασσόνας από την εξέχουσα θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την πολύτιμη συμμετοχή της στο συνδυασμό μας και το πνεύμα αγωνιστικότητας και συνεργασίας που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της.
Είναι γνωστό ότι οι ανάγκες υγειονομικής κάλυψης του Δήμου Ελασσόνας είναι μεγάλες και οι ανάγκες για προσωπικό ακόμη μεγαλύτερες. Η απόφαση της Νέλλης Καφφέ να παραδώσει τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο, για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην υπηρεσία της στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ως διευθύντρια και μάχιμη ιατρός είναι απολύτως σεβαστή και αποτελεί μία ακόμη έκφραση της αφοσίωσής της στο καθήκον.
Είμαστε ευτυχείς που η Νέλλη Καφφέ κόσμησε για χρόνια το συνδυασμό μας και αποτέλεσε υπόδειγμα Προέδρου Δ.Σ., που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το θεσμό και το Δήμο Ελασσόνας. Όμως η προσφορά της δεν τελειώνει εδώ. Χωρίς αμφιβολία θα συνεχίσει να προσφέρει στον κόσμο του Δήμου Ελασσόνας ως ακατάβλητη σύμβουλος και συμπαραστάτης, τόσο ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος».
Σχετικά με την πλήρωση της κενής θέσης μετά την παραίτηση της κ. Νέλλης Ρέικου – Καφφέ: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοτικών εκλογών, η σειρά επιτυχίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού πιθανόν θα φέρει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας το όνομα του κ. Μιχαήλ Γιώτσα, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί αυτό του κ. Νικ. Γάτσα.

Add Comment