Πρώτες στον όμιλό τους οι “Ολυμπιώτισσες” Ελασσόνας

olympiotisses-dec [800x600]

Οι “Ολυμπιώτισσες” συνεχίζουν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα με μία ακόμη νίκη. Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αντιμετώπισαν τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και κατάφεραν μία ακόμη νίκη με εμφανή υπεροχή. Το σκορ που διαμόρφωσαν ήταν 0-5, αντιμετωπίζοντας, μάλιστα, και μια πολύ κακή διαιτησία.

Δεύτερος αγώνας, δεύτερη νίκη και με σκορ 0-5 οι Ολυμπιώτισσες ανεβαίνουν στην πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και βάζουν πλώρη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδό τους στη Β’ Εθνική.

Το ωραίο αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του προπονητή της ομάδας Νίκο Οικονόμου, ο οποίος χαρούμενος και ταυτόχρονα συγκρατημένος δήλωσε: «Οι Ολυμπιώτισσες έκαναν σήμερα μια μεγάλη εμφάνιση! Μεγάλη νίκη για την ομάδα, μεγάλη επιτυχία που κατατάσσει τις Ολυμπιώτισσες στην πρώτη θέση στον όμιλό τους. Ο αγώνας όμως και η προσπάθεια συνεχίζονται. Χρειάζεται σίγουρα πολλή δουλειά και υπολείπεται ακόμη πολύς δρόμος μέχρι τον Απρίλη, ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Είμαστε ακόμη στην αρχή.»

Η Νέα Διοίκηση, σ’ αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς, κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει τις αθλήτριες και την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ομάδας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες»: Μαρδόγλου, Σχοιναράκη, Ζουρλαδάνη, Κατσάρα, Πλακίδου, Ευστρατίου, Μπουλγουρτζή, Παπαδήμου, Χατζούλη, Γκαραγκονούλη, Σανίδα, Σταμουλοπούλου, Μπακόλα, Συμεωνίδου, Μάρα, Δημήρη

Αλλαγές:
18’ Στη θέση της Ευστρατίου μπήκε η Συμεωνίδου
49’ Στη θέση της Γκαραγκονούλη μπήκε η Μπακόλα
68’ Στη θέση της Σανίδα μπήκε η Δημήρη

Σκόρερ: Παπαδήμου Σοφία, Πλακίδου Αγγέλα, Σανίδα Ευαγγελία, Συμεωνίδου Χριστίνα, Μπουλγουρτζή Μαρίνα

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου

Η σύνθεση της ομάδας για τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων: Παπαδοπούλου, Καρέτσου, Κολέτσιου, Σακκά, Μπαντή, Σταμπολίδου, Ντίνα, Μέτσιου, Χρυσοστομίδου, Κουτσώνα Φ., Τσακνάκη, Ντούσκα, Καλαθά, Κουτσώνα Ο., Γκρέμου

Αλλαγές:
46’ Στη θέση της Σακκά μπήκε η Καλαθά

Διαιτητές αγώνα: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Τέγος Στέφανος, Λιάκας Χρήστος

Ο επόμενος αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 15:00. Οι Ολυμπιώτισσες θα αγωνιστούν με τις Πιερίδες Μούσες στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας. Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να προσέλθουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν τις Ολυμπιώτισσες στην προσπάθειά τους να κρατηθούν στην κορυφή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου: 6974.728.071

Add Comment