Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ελασσόνας τίμησε τους ήρωες του 1821

ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μέσα σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ελασσόνας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Στους χώρους του σχολείου βρέθηκαν γονείς, κηδεμόνες, φίλοι και προσκεκλημένοι και παρακολούθησαν μια όμορφη γιορτή από τους μαθητές του Ε.ΕΠΑ.Γ. Ντυμένοι με παραδοσιακές στολές απήγγειλαν ποιήματα, έπαιξαν το θεατρικό τους και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τιμώντας με το δικό τους τρόπο τις ηρωικές μορφές της επανάστασης του 1821. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κ. Αρετή Τσιατσιάνη, με τη βοήθεια όλων των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.
Την ξεχωριστή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: εκπρόσωπος του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, ο διευθυντής του Ε.Κ. Ελασσόνας, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γαλανόβρυσης, εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Ελασσόνας, γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και φίλοι των μαθητών.
Ο διευθυντής κ. Ευθύμιος Λιάπης και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ελασσόνας τους ευχαριστούν όλους για την παρουσία και την αγάπη τους.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment