Ομιλία και μουσική στη λέσχη του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης

ΝΙΚΟΣ ΜΕΖΙΛΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης ο «Γεωργάκης Ολύμπιος» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του ΣΛΘ (Γ. Σχολαρίου 3, 54644), θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του συμπατριώτη μας και εξαίρετου επεμβατικού καρδιολόγου κ. Νίκου Μεζίλη με θέμα «Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η πρόληψη των καρδιοπαθειών». Ένα επίκαιρο και πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλες τις ηλικίες.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Λ.Θ.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=124156
Υ.Γ. Επειδή ο κος Ν. Μεζίλης, πέραν της επιστημονικής του καταξίωσης, είναι και εξαίρετος μουσικός, μετά το πέρας της διάλεξής του, θα μας δώσει και δείγματα της μουσικής του αρτιότητας (κιθάρα και φλάουτο), συνεπικουρούμενος από έναν ιεροφάντη του πενταγράμμου, μέγα μύστη της μουσικής αρμονίας και διάσημο δημιουργό και παραγωγό κεφιού, τον Μελωδό μας, τον κατά κόσμον λεγόμενο Μιχάλη Μαντέλα.
Ο Μελωδός θα έρθει με τα πολεμοφόδιά του (ακορντεόν, μπουζούκι, κλαρίνο και ό,τι άλλες μουσικές βόμβες διαθέτει το οπλοστάσιό του).
Επίσης θα βάλει τη χρυσή φωνή της, η σύζυγος του Νίκου Μεζίλη, η Δροσιά μας, που έχει μιά φωνή μεταξύ Μαρίκας Νίνου και Μαρίζας Κωχ.
Το ιαματικό θα ρεύσει άφθονο.
Συστήνω ανεπιφύλακτα, urbi et orbi, αθρόα προσέλευση. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Add Comment