“Ένα βότσαλο στη λίμνη” στην Ελασσόνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θεατρική πανδαισία στην Ελασσόνα υπό την αιγίδα του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”

Παρουσιάζεται η θαυμάσια κωμωδία των Σακελλάριου -Γιαννακόπουλου από την περίφημη Θεατρική Ομάδα Βόλου “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ”

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. ,στην Ελασσόνα

Μοναδική ευκαιρία θα έχουν οι θεατρόφιλοι της Ελασσόνας και του Ν. Λάρισας να απολαύσουν την εξαιρετική κωμωδία ‘Ένα Βότσαλο στη λίμνη” των Αλ. Σακελλάριου -Χρ. Γιαννακόπουλου ,το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα θεάτρου “Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη”-Eλασσόνα.
Για μια και μοναδική παράσταση εμφανίζεται η πολυμελής περίφημη θεατρική Ομάδα “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ” Βόλου ,που έχει στο ενεργητικό της εξαιρετικές επιτυχίες (“Κουνενές”,”Ούτε γάτα ούτε ζημιά” κ.ά.) ,παρουσιάζοντας με μοναδικό τρόπο και υψηλή αισθητική ,την ξεκαρδιστική κωμωδία των πασίγνωστων θεατρικών συγγραφέων (Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου) ,σε μια πρωτότυπη σύμπραξη με τους μουσικούς της ορχήστρας της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας Δημ. Τσιαβέ ,μετατρέποντας την θεατρική παράσταση σε μια μοναδική πανδαισία υποκριτικής τέχνης και μουσικής.
Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση διοργανώνεται ,υπό την Αιγίδα του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”, από την Μουσική Σχολή Ελασσόνας Δημ. Τσιαβέ , τη Θεατρική Ομάδα Βόλου ‘ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ”,τον ΧΟΣ Σπαρμού και τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , με την στήριξη της Κοινωφ. Επιχ. Δήμου Ελασσόνας )ΚΕΔΕ) και έχει σκοπό να ενισχύσει ευπαθείς ομάδες .
Χαρίζει άφθονο γέλιο με τις απίστευτες ανατροπές , εξαιρετικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς ,μουσική ,τραγούδι ,πρόζα, συγκίνηση ,νοσταλγία ,αναμνήσεις από τις καλύτερες στιγμές του Ελληνικού Κινηματογράφου και του Θεάτρου ,που μόνο ο Αλέκος Σακελλάριος ήξερε να χαρίζει .

Παίζουν οι ηθοποιοί: Απόστολος Πλακόπουλος (και σκηνοθεσία),Εβίτα Αλεξάνδρου, Ειρήνη Σκουλή, Ηρώ Μόσχου, Σόφη Ηλιάδη, Γιώργος Αποστολίδης, Νικόλας Πλακόπουλος, Ελένη Καββαδία, Νίκος Παλιούρας. , Δημήτρης Καρατζόγλου. Ζωντανή ορχήστρα από τους Νίκο Παπαργύρη (πλήκτρα), Στάθη Καραδημητρίου (ακορντεόν) και Γιάννη Θωμαίδη (μαντολίνο), Τραγουδούν ο Νίκος Παπαργύρης, η Σόφη Ηλιάδη, η Ελένη Καββαδία και ο Νικόλας Πλακόπουλος.
Εμφανίζεται η Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής Ελασσόνας και τραγουδούν οι Δημ. Τσιαβές και Ευλ .Ντούλα .
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και των Συλλόγων -Μελών του για τον αξέχαστο Αλέκο Σακελλάριο ,100 χρόνια από τη γέννησή του και αποτελεί συνέχεια των μουσικών παραστάσεων με τίτλο “100 Χρόνια Αλ. Σακελλάριος :Λες και ήταν ..χθες..!” ,(θα παρουσιαστεί στη Λάρισα-ΔΩΛ 3/2/2014 και Βόλο-Π.Ηλεκτρική 12/2/2014) που έχουν παράλληλο σκοπό να ενισχύσουν ευπαθείς ομάδες με φάρμακα και τρόφιμα.

[wpg_thumb]

Add Comment