Συνέχεια στις νίκες για τον ΓΣΕΕ

3-2 ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ!
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΟΥ!!
 
volley1Το 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γ,Σ,ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επεφύλαγε μία μίνι έκπληξη, καθώς ο ΓΣ.ΑΛΜΥΡΟΥ κατάφερε να κόψει ένα πόντο, αφού το σκορ έληξε με 3-2 σετ υπέρ των Ελασσονιτών!
Οι διακοπές των Χριστουγέννων επέδρασαν αρνητικά στην ομάδα καθώς,αφενός  ο αγωνιστικός ρυθμός που υπήρχε, χάθηκε  και αφετέρου η υποτίμηση του αντιπάλου,  ήταν οι κυριότερες αιτίες που καθόρισαν το αποτέλεσμα.
Στο 1ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας ξεκίνησε δυνατά με πολύ δυνατό σέρβις και τη Κασσελούρη σε καλή κατάσταση , επικράτησε με 25-19.
Στο 2ο σετ και πάλι η Ελασσόνα ξεκίνησε δυνατά προηγήθηκε εύκολα με 19-13, αλλά η χαλαρότητα των κοριτσιών καθώς και οι χαμένες επιθέσεις, έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να εκμεταλλευτεί τα λάθη,και κατέκτησε το σετ με 27-25!
Στο 3ο σετ η κακή ψυχολογία του προηγούμενου,επηρέασε καθοριστικά την απόδοση της Ελασσόνας, όπου τα πολλά λάθη ήταν το κυρίαρχο σημείο και μοιραία το σετ έληξε με 25-20 υπέρ του Αλμυρού!
Στο 4ο και 5ο σετ η Ελασσόνα έδειξε το πραγματικό πρόσωπό της, ανέβασε την απόδοσή της σε όλους τους τομείς και με πολλή καλή και επιβλητική παρουσία κέρδισε το 4ο σετ εύκολα με 25-16 και ισοφάρισε σε 2-2 σετ!
Στο τάι μπρέικ η απόδοση  των Ελασσονιτών αθλητριών διατηρήθηκε ψηλά και εύκολα επικράτησαν  με 15-7 και πρόσθεσαν την 4η τους νίκη, σε ισάριθμους αγώνες!
Η ομάδα της Ελασσόνας είχε 3 συνεχόμενους  αγώνες εκτός έδρας στους οποίους επικράτησε και στους τρεις και πλέον τώρα επανέρχεται στο γήπεδό της , όπου αντιμετωπίζει τον Αμπελώνα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής αφού και οι δύο ομάδες προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα με 11 πόντους.
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ( Παναγιώτου) Πλιάκα, Κατσαρέ, Παπακώστα,Δίρβα, Κασσελούρη,Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Παναγιώτου,Μπελαή,Παπαιωάννου, ΠΑπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζωή,
 
 

Τα αποτελεσματα της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

   Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ – ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    2-3

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-0
 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 3-0

 Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ – Γ.Σ ΒΟΛΟΥ 0-3 α.α

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ
ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Add Comment